Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Painavaa sanaa

Dejavuuu, tuli mieleen kun  nousin tikkaille, otin kirjan käteen, imuroin pölyistä, ojensin Kotitohtorille, joka pinosi kirjat muuttolaatikkoon. - Emme ole muuttamassa, mutta lattiarempan vuoksi koko asunto on tyhjennettävä, mm 3000 kirjaa pitää saada jonnekin pois näköpiiristä. Dejavuuu sen vuoksi, että olen ennenkin miettinyt, että josko luopuisin ainakin dekkareistani (650 pölyhuiskutusta vähemmän...). Ja aina vaan ne takaisin hyllyyn pinotaan. Tällä kertaa osa kirjoista joudutaan siirtämään evakkoon mökille, jonne  kasattiin evakkohylly myös.
Vaatekaappiin säilöttyä kirjallisuutta
 Onneksi meillä on citymökki, samalla tasanteella sijaitseva siirtotila - sinne siis kaikki kalusteet ja loput kirjat siirtyvät. Ei tule tekemisen puutetta...
Citymökille siirretty kodin kirjahyllyn palanen odottaa evakkoon tulevia kirjoja.
Huom matkajääkaappi, tosi kätevä, jos yöllä tulee jano tai nälkä.
Ja kun sitten kaikki kodin kalusteet on kannettu siirtotilaan, meidän on siirryttävä muualle - kätevää. Ainakin 4-5 päivän lomareissu tiedossa. Ja kun sieltä palataan, rumba kulkee toisin päin.

Turhaa sanoa, että tämä käy ihan olkapääjumpasta. - Ihminen on niin viisas. Kasaa isot määrät tavaraa, joihin törmää tämmöisessä tilanteessa: "Voi ei, onko meillä tömmöinenkin".  Ei kuitenkaan laita kiertoon/kirpparille/huutonettiin, vaan säilöö aina vaan.

Juuri nyt ei paljoa naurata.
Kaunis lattia ehkä sitten lohduttaa, kun kaikki on takaisin paikoillaan.

2 kommenttia:

  1. Uskon, että nyt just ei paljoa naurata... Mutta kyllä se naurukin sieltä sit taas tulee. Matkajääkaappi ja kaikki.

    VastaaPoista
  2. Lopussa kiitos seisoo. Olet sä ollut ahkera.

    VastaaPoista