Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Cityviljelyn hurmaa - Osa 2

Pihaviljelmämme ovat  jollakin ihmeen kaupalla  vielä hengissä. Naapuri edelleen matkoilla. Oli pakko kastella nuo kaksi lavettia edellispäivänä. Tänään ei tarvitse. Sataa. Satotoiveet sen kun kasvavat. Suoritan kastelun lisäksi systemaattista seurantaa ja dokumentoin kasvua kuvallisesti. Saa sitten naapuri 1 virtuaalisesti seurattua lomapaikasaan netin kautta tilanneta.


Tilanne 9.7.2013
Naapuri 2:n sipulit (?) ja taempana 1:n pehkoa  9.7.2013
 
Tilanne 30.6. (1:n sipulit)

9.7.  porkkanat nostaa päätään, sipulit lepäävät

Näin hurjalla vaudilla olen kohta  harvennuspuuhissa, jos ei naapuri 1 ei saavu  paikalle.
 
Minun palstani 30.6.
Tuota  tillia voisi riittää esim. rapukekkerien ajaksi. Samoihin kekkereihin poimin omat kukkaseni pöytäkoristeeksi. Tai ainankin niin toivon tapahtuvan.

  9.7. - rivistössä komeilee yksi eksynyt kesäkukka
Palstani 9.7., huom. vas. ylh. kesäkukat.


Ainut kukkiva juttu on tässä - haluaakohan se kyytiin?

Suosittelen tämmöistä cityharrastetta. Varsinkin jos on naapureita, jotka sitten sitä hoitaa. Minun varaani ei olisi kenenkään kannattanut asiaa jättää. Mutta onhan tuo laatikon ulkopuolella oleva päivänkakkara soma. Sitä en ainakaan minä istuttanut.

Ensi kesäksi ehdotan hallitukselle hankittavaksi harrastekanoja tai vaihtoehtoisesti lampaita. Lampaat pitäisivät nurmikon siistinä. Loppukesäksi ensi vuonna vielä grilli pihalle tököttämään ja hyvin syönyt lammas siihen sitten. Pihajuhlat oikein. Naapuritalon väki  olisi kateellisia. No niin. Lomia kaikille täällä piipahteleville.

1 kommentti:

  1. Minusta olisi hauskaa, jos meidän pihalla kasvaisi jotain hyödyllistä, mutta myöskään minun varaani ei voi laskea. Tänään 11.7. oli Helsingin Sanomissa juttua kaupunkirengeistä. Tarkoittaa esim sitä, että pihan omistava tumpelo antaa osan pihastaan kaupunkilaiselle pihattomalle viljeltäväksi. Yhdessä tietty sovitaan säännöistä. Aion harkita asiaa, jonka tiedän herättävän vastustusta mieheni puolelta.

    VastaaPoista