Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syysarvauksen ratkaisu ja voittaja

Arvuuttelin  ulkoallaskauden päättäjäistunnelmissa, mihin aamuallaskäyttäjien kategoriaan kuulun: kuntouimareihin (heille on omat kategoriansa  ja omat radat), yksinäisiin vesijuoksjoihin, joissa on erotettavissa ryhmässä altaan  leveyssuuntaan valtavaat, yksinäiset kärsijät, jotka koittavat selvitä ohi niiden, joitka pysäjtelevät puhumaan pahaa poissaoljoista tai yksinäiset kuumakallet, jotka poistuvat altaalta ainakin joskus, kun ryhmä- tai parimuotoisten allasjuoksijoiden puheet alkavat klo 06.00 aamulla olla liikaa (muistuttavat liikaa työpaikalla kuultavaa puhetta). Minähän menen sinne aamulla rentoutumaan ja kuntoa hoitamaan, en mieltäni pahoittamaan, mrrr.
Oikea vastaus on tietysti  k u u m a k a l l e . Ja sen tiesi yksi ja ainoa:   Vuoden siivooja.  Tällä kertaa poikkean luvatusta enkä arvo, sen verran mieltäni ilhadutti tuo salamannopeasti vastattu oikea vastaus. Palkintoa en vielä kuvaa, jotta yllätys säilyy, mutta jos ketään uteliasta lohduttaa, niin tässä kuva maanantain aamun keittiövälineistä:

 
Olimme sopineet, että uudet keittiökaapiston ovet saapuvat  maanantaina. Purimme kaikki kaapit tyhjiksi. Työhuoneen lasten varakerrossänky palvelee nyt lusikkalaatikkona,vanha Auran olutkori maustekaappina. Tuo jättikokoinen KOFF on aikanaan sattumalöytönä kotiin paikallisesta ruokakaupasta löytynyt roskakori. Ei liity tähän projektiin. Olohuoneessa on 6 muuttolaatikkoa täynnä astioita, joista ainakin 3 on täynnä sellaista, joita en ikinä käytä, mutta kun niitä pitää olla (?)  Niin, ja  kaappimiehet eivät tietenkään saapuneet. Unohtivat vaan ilmoittaa. Eli keittiöevakko jatkuu...
Palkinto ei liity tähän kuvaan mitenkään ;)
 

2 kommenttia:

  1. En olisi ihan heti sinua kuumakalleksi arvannut ;)! Tuo laatikko on muuten hieno. Toivottavasti saatte pian kyökin mallilleen.

    VastaaPoista
  2. Eli teillä on siis nykyään niin trendikäs avokeittiö :D

    VastaaPoista