Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viikonlopun sarjakuvat


Harvoin osuu kohdalle mahdollisuuus olla accompanying person (=ei itsellä mitään stressiä aiheuttavaa). Voi katsella ympärilleen ja rentoutua. Paitsi autossa. Uuden kanssa on  jonkin verran haastetta Kotitohtorille (ja sen myötä minulle).  Saan lukea ohjekirjaa ja  lukea ääneen rattia pitävälle, mitä tarkoittaa joku liikkeellelähtöhelpotin ja mitä tarkoittaa jarrupidikkeen päälle laitto. Ja mikä valo pitää palaa ja mikä ei. Minkä ihmeen takia uusissa autoissa ei ole ihan tavallista käsijarrua? Ja miksi samaan ohjekirjaan on kirjattu ohjeet automaattivaihteiselle ja tavalliselle mallille (kuten uusi auto)?
Viikonlopun pääkaupunkiseudun retkeemme osui paitsi  luento Majvikin  jugendlinna / kongressikeskuksessa (hieno paikkaa, kuljin ympääriinsä ja ihastelin hotellikäytävien taidetta) niin myös Mieshenkilön toiveiden täyttymys,  Sarjakuvafestivaalit.  Koko viikonlopun ajan on Helsingin Lasipalatsin aukiolla toinen toistaan isompaa ja pienempää telttaa täysi sarjakuvia ja myös niiden tekijöitä Suomesta ja myös eri puolilta maailmaa.

Kvaak!
 
Tukkukauppaa on tämä taiteenlaji ainakin joillekin. Luokittelu on  täsmällistä.

Puutelistasta poistui kaksi kun nämä oli selattu
 Tapani mukaan zoomailin "sillä silmällä" ja mielenkiintoisin itselleni (en sarjakuvia harrasta) kohde oli ison teltan sisuksiin sukellettua tämä MogaMobo:Morgenstadt  -Huomisen kaupunki.
Oodi kierrätykselle ja tulevalle ekotuholle.
 
 
 Pikkuteltassa tuon isomman vieressä oli tunnelma enemmän underground -fiilinkiä.
 
 
Pienitaivas piti sisällään pienkustantamojen ja omakustanteiden valikoimaa. Vaikka tunnelma ei ollut ihan ns osuva, pitää myöntää, että Suomessa on todella paljon nuoria ja lahjakkaita sarjakuvataiteilijoita. Paikalla täälläkin oli ulkomaan eläviä ihan kunnioitettava määrä. Löytyi kierrätysideologiaa täältäkin teltasta:
 
 
RusettiRosett - näitä lisää mm http://www.etsy.com/shop/RusettiRosett
 
Kannattaa käväistä, jos sunnuntaina pääkaupungin keskustassa muutenkin asioi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti