Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

mulleioomitäätekemist ,osa 2

Ei,taas onnistui iso ee, t’ätä tahtia jaksa viikkoa kauempaa. kertokaa nyt hyvi’ vinkkejä ajan tappamiseksi. jossakin elokuvassa oli tyttären mukan joku laatinut ennusteita kuuntelemalla aamulla radiosta eri asemia .  sitähän voisi koittaa, lempiasemayt on Radio, no nyt onnistu iso r, robin hood,  yle puhe ja nostalgia. meillä vaan on tässä sikaiskodissa  eli mökillä semmoiset vanhan malliset radiot, joista ei näy kunnolla, mikä asema on kullinkin päällä. pitää mennä autoon istumaan, on  diginäyttö,  ennustetta laatimaan. on siinä naapureilla ihmettelemistä kun istun autossa aamuvarhaisella ja kirjaan  muistiin vasemmalla kädellä ,mitä radiosta eri asemista ensimmäiseksi sinne osuessa sanotaa . ennuste kuulemma laaditan sen pohjalta ja siitä rakentuu tulenba päivä. että jos vaikka matti ja Teppo, oho onnistui iso tee, laulaa nostalgiassa kaiken takana on nainen, niin voin olla varma, että pävästäni tulee  h y v ä .

 sitten ajattelin suorittaa vertailean tutkimuksen kotikaupungin kahviloista, kahvni laatu – kahvilan sijainti- lapsiystävällisyys eli onko sokeritonta pillimehua ja voiko lapsen jättää vaunuissa nukkuman nniin, että kahvilasyta on suora näköyhteys sinne – palvelu ylipäätään eli saako käsi kantositeessä liikkuva tutkija ilmaset kahvit. >Tosta, no nyt onnistui iso tee,  saisi kahvilathyvää mainosta itselleen, siitä oeln varma.voinmainoistaa , ettäblogissani on suuri lukijamäärä ja jo 7 liittynyt jäseneksi. ja  kaupunkilehdelle tarjoan hyvän juttuidean, varmaa kauraa.
muutakin on köynyt mielessä,mutta nyt pitää ottaa päivälääke. Tytär kävi käskemässä, ja sen perään nokoset. ainut toimiva käsi ja sen yksi kirjotussormi väsyy.js operoitu olkapää särkee.  ja on kai tämä hidas kirjotusvahti raskasta lukijallekin

7 kommenttia:

 1. Nyt on hauskoja ideoita muleioomitääntekimist-päiville. Radioennusteen teet ehdottomasti ja raportoit meille, samoin kahvila-jutusta ainakin minä, jokikaupungin kahvikissa/ lattekissa, innostuin. Go for it. Lisäksi voi mielikuvaharjotiella siivoamista, järjestelyä, kokkausta, kaikkea..siinä menee aika mukavasti eikä rasitu liiaksi. Ja tulee hyvä mieli, vaikkei konkreettisesti kamalasti saakaan aikaan. Minä mielikuvaimuroin joskus. Yksi ehdotus olisi vielä: tee aforismeja ITSE, julkaiset sitten viikon aforismin meille.JOO.

  Minna

  VastaaPoista
 2. Tuo aforismi-ehdotus on hyvä, kannatan ja mielikuvaharjoittelun lisäksi voit listata päivän mittaan askareita, joita mieshenkilö voi suorittaa, naapureiden tekemisiä, tulemisia ja menemisiä voit tarkkailla ja kiikaroida muuttolintujen liikehdintää ikkunasta.
  Paras ajankulu on kyllä hyvä kirja. Sen voi panna semmoiseen keittokirjatelineeseen pöydälle, niin sivun kääntäminen onnistuu yhdellä kädellä, eikä joudu kannattelamaan kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis kerrostalokyttääjäksihän tuossa tilassa pitää alkaa. Me vaadimme myös raportteja... Minna

   Poista
 3. Ryhdyn heti miettimään aforismeja. vois syntyä yhdelläkin kädellä, mutta vasta ensi viikolla. nyt on rekressiovaihe, eka päivä ilman tukisidettä ei tunnu ihan mahtavimmalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -Ken hengissä selviää, sillä on sydäntä- Toi vois lämmittää toipilasta ;).

   Poista
 4. Liityin lukijaksi, jos saisit paremmat alennukset kahvista;) Minä olen saanut huomata, että vajaakuntoisena saa paremmin palvelua kaupoissa, sitä oikein tullaan tyrkyttämään.
  Kerrostalokyttääjän virka kuulostaa mielenkiintoiselta ja jos jaksat kierrellä kirppareilla, voisit raportoida paskoista löydöistä samannimisen blogin innoittamana. Olen meinannut kuolla nauruun, kun sinne eksyin sinun blogilistasi kautta:)

  VastaaPoista
 5. Paskat kirppislöydöt olis tosiaan hyvää ajankulua, jos vaan jaksat kierrellä. Itse kävin pitkästä aikaa tänään kirppiksellä ja huomenna menen takuuvarmasti kameran kanssa uudelleen. Oli meinaan sellaisia löytöjä, että piti kyykistyä sitomaan kengännauhoja hyllyn taakse, ettei myyjä olisi ihmetellyt, kun nauran itsekseni niin, että vesi valuu silmistä :).

  VastaaPoista