Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ajankulutuksen harjoitus, syventävät opinnot

ei toimi oikea käsi oikein kunnolla vieläkään. iso aa onnistui hyvin, ks otsikko. välimerkkien käytössä säästelen ja samoin on kirjoitusvirheiden suheteen tilanne, en korjaile. joku sellainen tutkimuskin on, että lukija ymmärtää vai´kka tekstissä olisi paljonin virheitä. kirjoitan yksikätisesti vasemmalla etusormella

kantositeeni on  jo  pois, mutta on käsi vielä aika jäykkä ja kertoo aika nopeasti, millom pitää lopettaa sen harjoittamien. olen esisijaistanut oikean käden käyttöön symöminen 8ruka, kahvi,sukla). esim. suklaapakkauksen avaamienb on tosi vaikeaa yhdellä kädellä. Jotkut isot kirjaimet,kutem tässäkin jii, jo onnistuu, kun on harjotusta tekniikasta. epätoivon alhossa, joka väistämättä valtaa mielen, etsin virikkeitä kotiympärustöstä. mielkintoisin kohde oli työpöytämme. jaan tämän henkistäv’än hetken kanssanne.
                                 
kuetn huomaa, olen aikomassa aloittaa digikuvauksen opinnot´. sain kameran pari vuotta sitten. puolitoista viikkoa sitten otin siitä kaikki 318 harjotuskuvaa ulos, kun tajusin, että siihen sopii sama johto kuin pikkukameraani, jolla nämä' kuvat on otettu abvustusvoimalla. luulin että sille pitää olla o,ma johto, jota en löytänyt,vaikka kyseessä on uusi kamera. j aolihan se johto siellä missä pitääkin, kameran laatikossa, kun ensin löysin sen.
kuntoilu on aina silmien alla, tosin noilla 2kg painoilla ei  vielä alleja poisteta. ovat enemmänkin garaafisena elementtinä koristeena ja niidne päällä on hyvä säilytellä kaikenlasita. nytkin tuo digikuvauksen opas on kätevästi hollilla.

                                      joulusta on jäänyt tonttu yksinään orponakeinumaan.

                             
tämä on vuosisadan keksintö., saa laittaa idean kieroon .ihan aito virhe,beliiv or nto.  joulusta jäänyt kukkalaitteen kääre, moninkertaisesta voimapaerista tehty säkkipussi.  jouluksi saatu säkin isällä ollut kukkalaitos onneksi kuihtui nopeasti, oli aivan karsea,en kastellut .hyvä vinkki jos saa laitoksia, joista ei tykkää. kun on tilanne päälä, voi myös koittaa leikkiä floristia ja muokata saatua. sinä samassa menee rumimmat osat kompostiin. koettu on. roskakoreilla, eli semmoisilla tavallisilla, on taipumus täyttyä liika nopeasti. tällä keksinöllä pääsee pitkälle. roskikset myös näyttävät kurjilta ylitursuessaan. ja jskus ne alkavat haista.

                        
pahin haju mitä tiedän on kynän terotinroskan sekoontuminen omenantrontin kanssa . tällä mielipiteellä olen hurmannut aikanaan tulevan puolison,  siis nyi´kyisen Kotitohtorin. tulin merkille pannuksi kun noukin syödyt omenat työpaikalla tyhuoneen roskista ja tähdensin perusteita. huomaatte, että meillä on säiliöllä varustettu terotin tuossa työpöytään kiinnitettynä. sitä se rakkaus teettää. syöty omenani odottaa siirtoa keittiön roskiin. jos jossakin asiassa olen tarkka, se löytyi nhyt. paprerisäkkiin ei laiteta omenanjätöksiä.
kuvien ottaminen sujui jotenkuten, sain  maanitelluksi Kotitohtorin ottamaan kunat. siirto kamerasta koneelle ja siitä tähän postaukseen on niin pitkä juttu, että en jaksa kirjottaa . siinä ei auttanut kun oms sisu.
nyt on kuulemma taas päivälääkkeen aika, tuli tekstivisti puhelimeen.  tytär pitää huolta. sitten menen nokosille. humenna koitan kirjottaa myös oikealla kädellä etusormella, jos vaikka pari sanaa menisi

3 kommenttia:

  1. Kyllä asia selväksi tulee, vaikka olisikin virheitä. Näyttää samanlaiselta kuin minun kamerani, ainakin merkki on sama. Siihen kuului ostettaessa mukaan parin tunnin kurssi valokuvauksen saloihin. Kurssi jäi sattuneesta syystä väliin, mutta tarkoitus olisi vielä hyödyntää etu.

    VastaaPoista
  2. Näppärä kirjateline :). Meillä käsipainot on pyöreitä, joten ei pysyis opukset paikallaan.

    VastaaPoista
  3. Minä aina mietin hajuja - niitä on ja ne osuvat aina nenään. Käytävässä, kotona, töissä, ulkona, joka paikassa. Minusta yksi maailmankaikkeuden pahimmista hajuista on sellainen mettänpohjan haju. Eituore sellainen, vaan sellainen, kun lapset tulee kotiin ja housun lahkeet ja koko muukin ukovarustus on lutattu metsässä ja kurassa ja pientareilla. Siitä se haju vasta lähtee. Ja se pinttyy. Toinen aika ikävä on savukalan haju, se laukaisee miltei aina migreenin. Ugh, olen puhunut.

    VastaaPoista