Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Hellapoliisiksi

Aika tulee  p   i   t   k  ä  k  s  i   - sen olen kai jo ilmaissutkin. Tänään käytän jo kahta kättä kirjoittamiseen, tosin en kauaa siihen(kään) pysty. Huomaan itsessäni piirteen, joka ei ole normaalia (?) käytöstäni. Kyttään. En (vielä) sentään tarkastele koko kerrostaloyhteisömme asioita. Kotonakin voi kytätä. Nyt kun Kotitohtori joutuu kantamaan vastuuta ruokaliikenteestä (hankinta, säilöminen, jonkinasteinen valmistaminen ja jälkihuolto), tulee väkisinkin seurattua (kytättyä), miten miehinen ote kaikesta selviää.
Aamupalan jälkeen näyttää tältä


Minä yritin keittää kahvia ja käsi ei totellut - jätin sikseen.
Niin Kotitohtorikin. Siis keitti kahvin, mutta tekikö muuta?
Kuvassa taustalla myös tee-se-itse-miehen kastikeaihiot.


 
Tässä on tehty (siis r a k e n n e t t u ) juustovoileipää. Aseista päätellen isoa sellaista.

 
Mykistävää

 
Juustoroska
 
Toisella puolen:

 
Iltapalan jälkeen näyttää tältä.
 
 
Teetä se on. Ja lounaalta spakettikastiketta pannun kyljessä.
Ei ole helppoa ei.

5 kommenttia:

 1. Eihän tuo nyt pahalta näytä ;) rapatessa roiskuu. Noista purkeista saa hyvän pastasoosin kun lisää vähän jotain sattumia.

  VastaaPoista
 2. Juu ei näytä ihan toivottomalta. Meillä pöydältä löytyisi lisäksi floora- ja juustopaketit avattuina ja tyhjä leipäpussi ja kahvimuki. Oli ne sitten aamu-, ilta- tai välipalan jäljiltä. Huoh!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kotona 3 miestä, joten jäljet on kolminkertaiset :). Sellainen kirjoittamaton sääntö on hyvin toiminut, että se pyyhkii, joka ensimmäisenä hermostuu :). Yleensä se en ole minä.

  VastaaPoista
 4. Muista kommentoijista tämäm ei näytä pahalta tai ole toivoton. Minusta kyllä jo aika paha -asteella ;). Itselleni on ihan sama, jos olkkarissa tai makkarissa on kasa pyykkejä viikkaamatta tai lehdet vähän niin ja näin, mutta keittiön tulee olla aina putsplank. Nimenomaan röhnät, muruset ja kahvinpurut tulee siivota jokaisen suttaamistilnateen jälkeen. Niin, meilläkin asuu 3 miestä, joista eiskoispoika suttaa eniten ja joka tilanteessa, mies sen sijaan on aika pedantti. Pienestä neidistä saattaa tulla varsin pedantti, kun nyt jo päälle 1,5v. ei tykkää likaisuudesta (ja heti huomaa likaisuuden), murusista, röhnistä... Sotkusta.Mutta hei kiva, kun oot aloittanut pitkästyneenä kyttäämisen, siitä voi saada jutunjuurta vaikka kuinka!

  VastaaPoista
 5. Nohei, mulla on miehenä rekkakuski ja itse oon yrittäjä joka tekee pitkää päivää ja viikkoa niin etten edes ehdi keittiöön koko viikolla vaan syön työmaalla ja kotona proteiinipatukoita ja pikakahvia.
  Normaaleja näkyjä meillä on
  -yläkaappeihin yltävä tiskivuori
  -tiskivuoren alta löytyvä homeinen ja ruskean ilmainen allas.
  -työtaso joka on täynnä leivän, juuston, sokerin yms. Murusia joiden päälle on jätetty leipätarvikkeet lämpenemään pieneen väliin koska työtaso on täynnä roskia, ruokaostoksia joita ei ole viitsitty laittaa kaappiin, tärkeitä papereita ja jotain työkaluja.
  Voin kertoa että siinä on monesti rakkaus koetuksella.

  VastaaPoista