Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2016

Laiturifestarit

Kotikaupungin festarikesä osui ihan kotinurkille. Down by the Laituri (DBTL) ei ole enää entisensä. Siirretty Aurajoen rannalta ihan kuivalle maalle Paavo Nurmen yläkentälle. Keittiön ikkunasta aikamme katselimme näkymiä ja päätimme, että tänä vuonna on pakko osallistua. Jos ei Matti ja Teppo konserttiin niin aikakin ilmaisalueen Dinner in The Sky spektaakkeliin.
Näkymä 50 metrin korkeudesta - ja kun tämä ylös nostava laite sijaitsee mäellä (= katettu "pöytä", keskellä tarjoilijan alue, mahtuu muistaakseni 22 nautiskelijaa mukaan, penkit pyörivät niin, että näkee sivuille/alas) ollaan  jo aika korkealla! Kuvassa olevalla kentällä pelataan kaikki Turun seudun amerikkalaisen jalkapallon pelit. - Houkutteleva näkymä (alla) keittiömme  ikkunasta sai jopa Kotiprofessorin liikekannalle:


Ohjeen mukaan kaikki pitivät lasistaan tiukasti kiinni...

 Saimme "lennon aikana" nauttia shampanjaa, suolaista piirakkaa ja vadelmaleivoksia
Matkalla mukana olleiden keski-ikä oli tavallista festarikansaa korkeampi. Vieressä istuvan rouvan olivat lapset maksaneet synttäriksi tälle nousulle - niin kauhuissan olevaa ihmistä en ole aikoihin nähnyt. Mutta pari kulausta kunnon shampanjaa yläilmoissa teki ihmeitä ... ja tunnelma oli mitä mainioin.
Suosittelen!"

1 kommentti:

  1. No en kyllä menisi! Vaikka kokemuksenne kuulostaa kyllä kivalta. Onneksi mieheni älysi tässä mennä vuosina tehdä alustavaa tutkimustyötä ennekuin jätti hankkimatta minulle syntymäpäivälahjaksi aikomansa kuumailmapallo-lennon :)

    VastaaPoista