Sivut

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Rannan kaunottaret

Kesäviihdykkeistä parhainta lajia on päämäärätön rantabongaus. Kamera (tässä tapauksessa kännykkä) mukaan ja ihmettelemään! Liikkuessa sinne ja tänne löytää vaikka mitä katseltavaa. Ehdottomasti ähmisteltävin rantakohde kotikaupungin tarjonnassa on entisen Wärtsilän tehtaan muodonmuutos. Vain kuoret on jäljellä tästä punatiilisestä, entisten työpaikkojen paikasta. Nyt tänne rakentuu loft-asuntoja.


Tunnelma on hiukan jopa aavemainen.
Rantaa kaupunkiin päin kävellessä voi ihailla vesikulkuneuvoja.Valikoima on runsas, ja vierasvenesatamassa oli useita ulkomaan tunnuksin varustettuja menopelejä.
Janonsammutuspisteitä löytyy tasaisesti... Stig ombård!
Väistin kuitenkin tämän houkutuksen ja jatkoin kulkuani. Minä tykkään näistä vanhemmista paateista ja niiden patinasta:
Zaida
                                                                       Lujasti kiini

                                                                    Salonki
                                                                     Restrooms
Seuraavan kaunottaren nimikyltti hivelee silmää:
 Kauniita jotain-köysi-juttuja:

                                                                     Valoa!  


Ihmettelyreitin voi tehdä myös joen toisella puolella. Förillä yli mennessä voi ihailla maisemaa sataamaan päin. Oikealla vierasvenesatamaa.

Näihin kuviin ja maisemiin tällä kertaa. Montako mastoa/tornia kuvassa on?
Mukavia kesäpäiviä kaikille blogissani piipahteleville.1 kommentti:

  1. Voi että minäkin nauttisin tuollaisista rantakävelyistä tai paremminkin rullailuista. Viime viikolla olimme avustajani kanssa bongailemassa Helsingin Hietaniemen ja Taivallahden rantoja vanhan Soutustadionin nurkilla, mutta retkemme loppui liian aikaisin, kun hirveä sade yllätti ja kasteli meidät läpimäriksi. Mikä pettymys, kun ilman kahvila Regatan hyviä korvapuusteja piti palata kotiin lämmittelemään.

    Ja tätä kirjoittaessa on yksi kesän harvoista aurinkoisista päivistä, mutta minä makaan kovassa kuumeessa ja viihdytän itseäni blogeja lukemalla. Kivaa kesän jatkoa sinulle, toivotaan lisää aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista