Sivut

perjantai 29. elokuuta 2014

Vapaata vaeltelua

Kotikaupungissa on paitsi Naton harjoitus, myös muuta liikkeelle panevaa voimaa.  Joen rannalla on kesän toistona käsityömarkkinat ja kansainväliset markkinat. Jotain sellaista nimeltään, Useimmat kauppiaat olivat ihan samalla tontilla, kun kesällä tavatessa. Kävin vapaapäivän kunniaksi kierroksella - lounaskin löytyi. Arvata saattaa, että söin... maistelemalla sai (melkein) nälkänsä sammutettua.

Silmäniloa
Juustoja
 Appfelstrudelia
Ihan oikea makkarabaari. Pankaa merkille vasemmalla laidassa roikkuvat ketsuppi- ja sinappipursottimet. Tätä baaria en voinut ohittaa maistamatta tuotetta :)
 Aitoja hedelmiä kurkkii siellä
 Kierrätystaidetta


 Ihan kuin  seinäverho - kokoelma kaulakoruja muodosti hauskan väliseinäkkeen
 Mollamaijoja
 Rannekoruja
 Oleskelutila
 Italiaano leipoo
 Upeita!
Makkaraa
 Vyökuja

Muuten syksyn alku on ihan mallillaan. Ilmoittauduin järjestelmäkameran alkeiskurssille, jossa opetellaan kaikki käsisäädöt. Pääsen tästä mummoasennosta (aina päällä auto).
Mukavaa syksyä blogissani piipahteleville.

PS
Sain työantajalta sitten uuden puhelimen. Hipasemalla taivaaseen - tyyliin. Nyt sitten hipaisen, löydän kuulema kaiken todella kätevästi. Ja saan hyviä kuvia.
Kun vaan saisin kuvat  tuosta ihmekoneesta ulos.
En ollenkaan ollut tajunnut, että puhelimellani otetut kuvat löytyvät pilvestä.  Työpaikan IT-tukihenkilö hymyili sisäänpäin, kun taivastelin nykyktekniikkaa enkä millään meinannut uskoa, että pilvessä ne on, minun kuvat.

Olisi kannattanut varmaan ilmoittautua puhelimen käyttökurssille. Hipaisin nimittäin sen verran, että hävitin itselleni yhden tärkeän viestiketjunkin ihan tosta vaan.
Pankaa paremmaksi.

1 kommentti:

  1. Melkein näyttää markkinameininki samalta kuin kesäkuussa Leipzigissa. Minullakin menee kyllä kuvat kännykästä pilveen, mutta tallennan ne silti varmuuden vuoksi myös omiin tiedostoihini ja muistitikulle, minkä lisäksi ne menevät jonnekin varmuuspaikkaan meidän talossa. Olisi katastroofi, jos kuvat katoaisivat.

    VastaaPoista