Sivut

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Toriparkki?

Kotikaupungissa käydään kiivasta keskustelua torin alle suunnitellun parkkiluolaston suhteen:
Puolesta:
Ne jotka uskovat sen tuovan lisää/takaisin ostovoimaisia asiakkaita keskustaan - turha luulo, myllyt, skanssit ja ideaparkit tarjovat sen verran viihdykettä (lue lapsiparkki) perheellisille viikonloppuja myöden, että tori ei siihen pysty, ikinä - ellei sinne tule maailmanpyörää ja valvottua lastenaluetta. Kyllä kaupassa pitää saada viettää laatuaikaa niin, että lapset on karsinoitu vieraan vahdittaviksi.
Vastaan:
Ne joiden äly riittää tajuamaan, että yksi luola, Louhi, torin kupeessa, liki sen alla, riittäisi. Siitä on monta ulostuloaukkoa. Torin kohdalla  k a k s i .

Aamuinen torinäkymä tuo mieleen, että siirtyisivätkö nämä toriparkissa olevat myyjien kujetus/varastoautot myös sinne?  Ne nimittäin vievät  toristamme suurimman osan.


 

Niin, ja tuo hieno kivetys tietysti joudutaan hävittämään.
Mikään ei ole pysyvää.

1 kommentti:

  1. Asiaa!
    Jos bussit ja torikauppiaiden autot saisi maan alle, niin torin viihtyisyys kasvaisi 100%. Henkilöautot voisi sitten säilöä Louheen.
    Mutta...juhannusaaton aamupäivällä tori mustanaan väkeä, torin reunoilla jatkuva jono parkkipaikan metsästäjiä ja Louhessa muutama auto siellä täällä.

    VastaaPoista