Sivut

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Performanssi vai ihan muuten vain "leikitty"

Paitsi että kaupungissamme on Down by The Laituri -kesäfestari - kaupunkikuvaa melkoisesti muokkaava tapahtuma (heti alla) - niin myös muulla tavoin voivat kaupunkilaiset osallistua kotiympäristösnä muokkaamiseen ja viihtymisen lisäämiseen
Käsittääkseni paikallisen mafia/urheiluseuran mainos joen rannalla. Huomannette, että en mainitse seuran nimeä, koska en liiemmälti ko tahon nuorisovalmennuksen ammatti/kasvatustaitoa arvosta.

Viihtyisyyttä tuovia puistoa on ympäri kaupunkia ja mikä fiksuinta, ne on merkitty kunnon koordinaatein:
VÄLTÄ TÄTÄ PUISTOA

Bongasin tämän puiston tilan rippikirkkoon sunnuntaina mennessäni - kirkkokansa sai siis ihmetellä näkymää, joka viittasi joko a) siihen että puistossa asutaan tai b) siihen, että joku oli käynyt tyhjentämässä likeisen UFFin keräyspisteen
 Tässä oli monet, jonkun äidin/kummin/mummon kutomat talvitumput ja myssyt. Läpimärkinä tietysti. Viereinen roskis oli ihan tyhjä.

Onkohan tuo musta peite kuivumassa eilisen rankkasateen jäljiltä?

Muovipusseista on kaikki otettu ja siroteltu maisemaan koristamaan, pussit tietysti jätetty maahan. Saalis ei varmaan ole miellyttänyt? Sunnuntaina penkillä nukkui "metsien mies" kirkosta poistuesamme. Aktiivikäytössä oleva puisto.

Ylioppilaslakin pakkaus?

Kolusin koko pikkupuiston tarkoitetuksenani/toiveenani löytää tietoa siitä, että kyseessä 
olisi jokin kerskakulutusta vastustava ja kierrätystä kannattava taideperformanssi. Ei löytynyt. 

Onneksi puisto on merkattu koordinaatein. Soitan hetimiten kaupungin puistoja  siistiville tahoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti