Sivut

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Happy Days 47: Puutorin Booktori

Perinteinen Booktori -tapahtuma on jälleen tuottamassa eloa kotikaupungin hiukan syrjään jääneelle Puutorille. Puutorin eittämätön keskus on sen pyöreä bar-pub-ravintola (Vessa), jonka ympärille Booktori rakentuu.
Nämä hahmot roikkuivat aikanaan Vessan katon koristeena ja istuivat kultaisella pytyllä. Nyt ovat matkalla jonnekin?


WaterLoo
(Loo - vessa in English)
 Eli vanhalta nimeltään turkulaisten arvostama kulttuurikapakka Puutorin Vessa, joka oikeasti palveli aikanaan yleisenä käymälänä. Onneksi uusi brittiläinen kapakoitsija   ymmärsi vitsin ja  säilytti idean!

Onko mitään taphtumaa, jossa soppa ei maistuisi - etenkin kun se tarjotaan ikään kuin sota-ajan kenttäkeittiönä? Musiikkia ja pukuja myöten aidon oloisesti toteutettu soppatarjoilu.

Keli (kuumuus) vaan ei  innostanut syömään hernerokkaa (se on parhamillaan kylmässä ja viimassa). Tai sitten syynä se, että työpaikkalla oli juuri tänään lounaalla samaista soppaa - ja pannaria päälle.


Tässä Puutorin nurkkaa täältä päin katsottuna - käykää paikan päällä, hienoja kirjoja tarjolla. Nettisivuilta löytyy lisää tapahtuman ohjelmasta. 
Jotenkin niin, että google ja Booktori - kyllä se sieltä löytyy.

1 kommentti:

  1. Olinkin näkevinäni hienon pariskunnan istuskelemassa terassin kulmalla kun ajelimme tuosta ohi. Tosi kiva kun vessa säilyi miltei entisellään. Pariskunta olisi minusta voinut jatkaa kyllä pyttyilyään.
    Kivan kesäreissunkin olette tehneet.

    VastaaPoista