Sivut

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Eteinen on avain kotiini

Kampaajalla eilen luin. Eteinen  toivottaa tervetulleeksi ja luo kodin ilmapiirin heti siinä sisään tullessa.  Väreillä ja mukavilla pikku yksityiskohdilla eteisestä saa luotua tilan jossa viihdytään.

Keväiset värit toivottavat väsyneemmänkin kotiin tulijan tervetulleeksi (punaiset villasukat ja oranssi huivi, neonvihreä  tehoväriliivi hyllyllä).


Kevät näkyy myös jalkinemuodissa.
Myös miehillä:

Punainen (kenkälusikka) ja pinkki (lasten leikkivälinekori) myötäilevät kevään trendejä.
Pinkkiä on myös alakuvassa. Salitreenikassista pilkistää salitossut.

Ai että minä tulen iloiseksi, kun näen kotimme kevätasussaan.

5 kommenttia:

 1. Toimii, heti tulin hyvälle tuulelle :D

  VastaaPoista
 2. Hih, ei kai kenenkään kodin kuulukaan näyttää siltä kuin sisustusblogeissa, joita stailataan ja valaistaan tuntitolkulla....

  VastaaPoista
 3. Kevät tosiaan mukavasti pilkistää jo teidän eteisessäkin.
  Tulen suorastaan masentuneeksi niistä sisutuslehtien kuvista kun näkee, ettei kukaan huushollissa asu ja kaikki on vain rekvisiittaa ja ihan hohtavan uutta, ei siis tippaakaan kodikasta ja houkuttelevaa.

  VastaaPoista
 4. Meiltä löytyy myös keväistä kuraa ja kevyitä, keväisiä koirankarvoja.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on teidän eteinen selvästi pirteän keväinen! Meillä ei vielä kunnolla kevättä näy - miesväen työrynttyyt ja turvakengät ovat kaapin perukoilla ja esillä on ainoastaan autonpesupullo (n.10 litraa säiliötä ja letkun päässä myrkkysumutinta muistuttava tikku) ja toistakymmentä paria epämäärisiä jalkumia sekä toimimattomia taskulamppuja. Ja joitakin pienempiä ja suurempia "tarvikkeita", joiden nimistä tai käyttötarkoituksista ei allekirjoittaneella ole aavistustakaan...

  VastaaPoista