Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Kotitöitä tarjolla

En yleensä valita tai nalkuta. Ihmettelen toki.  Ja joka kerta on kyseessä miesolennon järjenjuoksu. Etenkin tilanteessa, jossa minun (m i n u n) toinen käteni ei toimi  (kurkottaminen, ulottuminen, poimiminen, pöydän/lattianpyyhkiminen,imurointi, ripustaminen, leikkaaminen, silittäminen).

Siisti piste (siistein paikka tällä erää)

Pyykinlajittelu

Huomioo - Ojennuus!

Välikausivaatekaappi (huom sandaalit...)
 
Täysi pöytä
 
Tutkin hetki sitten, miten tuo kotitalousvähennys toimii. Tein parit excelit ja
 esitän illemmalla laskelmat.
Ryhdyn työnantajaksi. Ei tästä muuten selviä.
 
PS: tänään aamulla herätessäni tajusin olevani oikealla kyljelläni, mitä ei ole
tapahtunut kahteen kuukauteen. Selvä merkki olkapään toipumisesta!

6 kommenttia:

 1. Hah. Miten tuo vaatekaappi- osio näyttää niin tutulta. Kun siivoaa vaatehuonetta tai -kaappia, se on ihan yhtä sekaisessa rynttäkunnossa vajaa viikossa. A i n a. Tiskipöytäkoulutus sun pitää ehottomasti järjestää aika nopealla aikataululla ;).

  VastaaPoista
 2. Tutulta näyttää ja kuulostaa :). Sitä vaan on kehittänyt itselleen sellaisen valikoivan näön ja kohtuulöysät hermot, että suurimman osan ajasta pystyy olemaan näkemättä kaikkia ympäröiviä kasoja tai hermostumatta niihin. Muuten ei pärjää, jos samassa taloudessa asuu miehiä.

  Hieno homma, että olkapää alkaa pikkuhiljaa parantua! Mulla tuli maaliskuun lopulla 2 vuotta täyteen ja nyt on niin luksusta, kun saa itse kurkotettua yläkaapistakin mitä vaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun näkisit välistä mun kaappini ... *viheltelee*

  VastaaPoista
 4. Toi tiskipöytä on niin tuttua.Olen yrittänyt miehelle selittää, miksi on suorastaan ihanaa, että tiskipöytä on tyhjä "ettei tarvitse ensin siivota tiskipöytää, ennenkuin voi alka tekemään ruokaa, aamupalaa, salaattia". Mystinen asia on myös, miksei samalla vaivalla, kun pudottaa käytetyn lautasen, lasin, veitsen tiskipöydälle, pudottaisi sen suoraan tiskikoneeseen, joka on heti siinä 20cm vasemmalle. Onks tää hei muka nalkuttamista..

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti sinulla tosiaan alkaa pian helpottaa käden kanssa. Itsekin käsileikkauksesta toipuvana ärsyttää niin suunnattomasti, kun muut ovat ikäänkuin sokeita noille röykkiöille. Jaksamista sinne pyykki- ja tiskivuorien keskelle!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut oikealla kyljellä nukkumisesta, oli varmasti mukava ylläri :) Välikausivaatekaappi oli paras, älkää vaan tehkö sille mitään.

  VastaaPoista