Sivut

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pientä suurta iloa

Mikään ei ilahduta niin paljon kuin käsin kirjoitettu joulukortti. Ja jos se on itse tehty, onnen tunnen tuplaantuu. Tänään sain viettää mukavia hetkiä, kun arvailin kirjekuoren ja käsialan perusteella, keneltä mikäkin joulutervehdys olisi. Ja osuin oikeaan. Kiitos ystäville!
Traditiooni kuuluu korttien katseleminen, tervehdysten lukeminen ja niiden esillä pito koko joulun. Ja sitten laitan ne säilöön joulukorttien varastoon. En tiedä mitä niille tapahtuu, mutta niistä ei noin vain voi luopua.

Tänään oli myös mukava päivä työpaikalla, kun lähiesimiesten perinnetervehdys tuotiin asianmukaisesten juhlallisuuksien kera työhuoneeseeni. - Ihana kimppu kukkia, jotka valaisivat koko päiväni ja monta aikaa vielä tästä eteenpäin. Kiitos tästä päivästä!

1 kommentti:

  1. Tämä aika on juuri ihanaa, kun postilaatikosta löytyy joka päivä uusia yllätyksiä. Minulla on sellaiset nauhat, joihin ripustan kaikki perheemme saamat kortit. Kaikki kortit tietenkin säästän! Olen tehnyt niin lapsesta asti, joten kortteja on aikamoiset pinot. Olen joskus ajatellut uusiokäyttää niitä uusien korttien teossa, kuten eräs ystäväni, mutta sitä päivää ei ole vielä tullut :) Kauniit kukat!

    VastaaPoista