Sivut

torstai 18. syyskuuta 2014

Tilastoihme

Kyllä niin taas harmittaa. Kun en ymmärrä.
Tämän blogin tilastointimenetelmä. En saa millään mahtumaan päähäni, miten minun "suosituimmat tekstit" -osioissa tuolla oikealla palkissa esiintyy kaksi tosi vanhaa päivitystä kohtuuisoilla katsomisluvuilla. Mukamas suosittuja? Onko niin, että jostakin kumman syystä ne tarjoutuvat aina ekoina tai ne oikeasti kiinnostavat vai osuuko  niihin ensimmäiseksi,  ne jotka  tänne  eksyvät... eli miten tämä logistiikka pelaa oikein? Päivävauhti piipahtelijoissa on  kummallisen korkea (100-150 päivässä nytkin ollut mukamas) - onko nämä tilastot ihan oikeita vai virhettä?

Tähän piti leikata oikein kuva tositteeksi minun tilastoistani, mutta kun ei leikkaa-liimaa onnistu, niin ollaan ilman sitten.

 
Tämä kuva ei sitten liity mitenkään tähän aiheeseen, ellei lasketa sitä, että kotikone oli  työpaikalla päivitettävänä neljä päivää ja sinä aikana ei voinut tehdä muuta kuin ihmetellä, että onko elämää ilman etäyhteyksiä. Tai oikeasti, joitakin valokuvia häipyi päivityksen aikana - jonnekin pilveen varmaan. Niin harmitti sekin.
Eli saa tämä kuva kelvata.
Noh, paita on kesän New Yorkin matkalta NHL-kaupasta.  Detroit Red Wings - yeah.
Repikää siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti