Sivut

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Happy Days 27/100: autonlikaajien kasvatusyksikkö

Kotitohtori tuli touhuissaan parvekkeelta sisälle ja meni työhuoneeseen. Hetken kolisteltuaan porhalsi takaisin kiikarit käsissään, määrätietoinen ilme (myös innostus) naamallaan. Asettui katseluasentoon parvekkeen kaiteen kylkeen.
-Ne on tulleet taas! (Ihan riemuissaan...)
Piti minunkin keskeyttää Mallimaailman huipulle -ohjelma ja mennä jakamaan tämä kyseenalainen ilo.
-Aika kivoja, suut auki emoaan odottamassa (kummallisen hempeä toteamus mieheltä, joka viime vuonna liki osti ilmakiväärin tappaakseen kaikki pihapiirin puuston räkätit).

Siinä sitten katselimme kiikarilla perhetapahtumaa, joka ennakoi lisääntyvää lintukantaa.
Ja lisääntyvää autojen pesua.

Kuinka monta autonpaskojapentua kuvassa mielestäsi on?Pitäiskö keksiä kaikille nimi?

4 kommenttia:

 1. Kyllä, nimet ilman muuta :) Meidän perheessä aina nimetään kaikki mahdolliset otukset. Kerrankin poika huusi järkyttyneenä "Sä tapoit Pertin", kun nostin lattialta kuolleen kärpäsen. Ja meillä oli vuoden verran lemmikkinä Martti, kärpäsiä syövä kihokki-kasvi, jolle piti lomareissun ajaksi löytää hoitaja, koska häntä piti juottaa säännöllisesti ja runsaasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihania paskojalapsia! Voihan nuo joutessaan syödä mansikat ja viinimarjatkin puutarhasta, niin on taas mitä paskoa ;).

  VastaaPoista
 3. Kuusi kakkakaveria, ihanaa. Nimet voisivat olla (sukupuolia tietämättä ja niistä kiinnostumatta): 1. Tauno Pee ja 2. Ansa Ii, 3. Jörö Jurkka 4. Helge ja 5. Pikku-Jörn. Tunnistitko mikä on kaikille yhteinen nimittäjä ? :)

  VastaaPoista
 4. Oivoi, pahnan pohjimmainen unohtui: 6. Ester(i) (sataa kuin Esterin peräpäästä)

  VastaaPoista