Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

Happy Days 12/100: Mitä keittiöstäsi löytyy - haaste

Aamut on kivoja. Voi hiljalleen heräillä ja nauttia rauhasta. Silmä lepää. Etenkin keittiössä. Jos yleensä mitään tuossa tilassa  tajuaa (siis aika ennen ensimmäistä kofeiini-impulssia). Ympäristöään zoomatessa havaitsee melko usein joka kerta, että tuokin vielä laittamatta/ai tuolla se onkin/pitäiskö tuo taas siivota/mitä ihmettä tuolla on.
Tunnistatte varmaan tilanteen.

Todistettavasti meillä on huolehdittu EA-varustuksesta ja tarkoituksenmukaisesta reseptiikasta (HS torstailiitteen reseptit kirjana, pikkulokerossa kouluajoilta kotitalouskirja vielä muovipäällystettynä oikein). Myös norjalainen käsityötaide kiinnostaa. Puhumattakaan tuosta silmille näkymättömissä (jos seisoo) olevasta salahyllystä, joka tursuaa laturijohtoja ja kaikkea muuta välttämätöntä.
 
                                                    Laajempi keittiökirjallisuuden osasto

Koriste/keräilyhyllyt ovat ihan oma asiansa:
Seinään nojaa varsinainen työ, tosin installaation huomion vie krokotiili (a la 12 vee) ja etenkin sen päähän laitettu my little ponyn naamari (a la 2,5 vee). Hieno.
 
Kotitohtori hurahti näihin muutama vuosi sitten. Somat.
 
Täysin välttämättömiä lasipulloja
 
Ennen;
Välivaihevarastohylly eli tarvikkeita, joita taatusti käytetään  vielä. Sipulipussit muuttuvat kerhossa hetekan materiaaliksi, niissä on myös vintin kanaverkko-ovien aihiota. USB- tikulla on kuvia ja koko/hintalapussa hyvää narua ja pikkiriikkinen hakaneula erinäköisiin proggiksiin
 
                                                                               Jälkeen
Siinä se aamun rauha sitten meni.
Nyt luomaan lisäjärjestystä elämään, enää kolme hyllyä raivattavana
 
Voit kernaasti jatkaa "haastetta" ja ilahduttaa lukijoitasi valottamalla keittiösi salaisuuksia (reseptejä ja ruokia en tässä tarkoita). Vinkkaa siitä minullekin!

1 kommentti:

  1. No himputti, luin haasteen liian myöhään, tältä aamulta olisi löytynyt mielenkiintoista materiaalia, jotka ehdin jo raivata alta pois. Palaan asiaan myöhemmin.
    Samanmoisia johtoryppäitä ja välivarastoja löytyy kyllä täältäkin, juuri keittiöstä, mutta myös yöpöydältä ja sen lähiympäristöstä ja, jos rehellisiä ollaan, niin joka puolelta taloa :)

    VastaaPoista