Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

100 kivaa asiaa - 100 Happy days

Olen seuraillut FB-puolella ideaa, jossa sitoudutaan ilmaisemaan 100 hyvää asiaa vuoden kuluessa "omalla seinällä". Hiukan saman tapainen, itseäni innostavampi  idea löytyi suosikkiblogistini  Vuoden Siivoojan ja sitä kautta tarkemmin HappyDays sivulta.
Tässä ideassa luvataan esittää yksi kuva / mukava asia 100 päivän ajan  (vapaa tulkinta, noin suunnilleen ymmärsin asian olevan).
1/100
Tänään minua ilahduttivat uudet kenkäni. Pakahdun innosta jakaa asian kanssanne.

Kahdet  uudet (samanlaiset kun kerran lesti oli mitä mukavin!) ja kahdet vanhat. Tarkkasilmäisimmät panevat merkille, että minun on hankittava uudet nauhat  lenkkareihini (ainakin toiseen). Kenkäkukkasen keskellä on  nahanhoitoainetta, jota en vielä ehtinyt uusiin töppösiin laittaa. Kunhan nyt ei heti huomenna sada, niin ehdin sitten suorittaa tuon huoltotoimenpiteen.
 
Näin pääsin alkuun tässä onnellisten päivien/kuvien sarjassa.
PS:
Kahta en lupaa: En  rekisteröidy virallisesti Happy Days systeemiin mukaan. Enkä lupaa laittaa kuvia esille joka päivä - jospa joka viikko onnistuisin?  Viikkoja lienee vuodessa vielä aika monta eli ehtii kuitenkin olla onnellinen...
 

1 kommentti:

  1. Oikein kivat ja keväisen väriset kengät sitten löysitkin :) Itsekin ostin toissa päivänä kahdet samanlaiset ballerinat, siniset ja beiget pienellä rusetilla. Todellakin on ostettava useammat, kun hyvä malli löytyy (koskee myös rintaliivejä).

    Itsekin ajattelin tuohon haasteeseen yhtyä ja eilen autoillessani olisi ollut ensimmäisen kuvan paikka. Mutta miten otat kuvan musiikista, joka tulvii auton radiosta? Enkä edes tiedä kuka oli esittäjä, jotta olisi voinut kaivaa hänen kuvansa netistä :) No, aloitan sitten huomenna....

    VastaaPoista