Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Marraskuun valaistus

Kotitohtorilta ei konstit lopu. Mieskaupassa (tyyliin Gigantti, Bauhaus,Motonet) pääsee irti arkipäivästä ja voi koneistaa kotia mitä hienoimmilla turhuuksilla laitteilla. Tämän iltapäivän hankinnat osoittavat sen. Mot.
Nimittäin mikromme sanoi sopimuksensa irti, tehot loppuivat eikä lautanen enää pyörinyt. Kotitohtori tarjoutui  (i h m e ) menemään ihan itsekseen kaupoille, kun tajusi, että työni veivät kaiken lauantain huomioni. Mittauksessa sentään vielä minuakin tarvittiin. Että tulee oikean kokonen.
Kun sitten iltapäivällä tapasimme, kertoi jo asentaneensa mikron paikalleen ( i h m e ). Kotimatkalla huomasi vielä tarkistaa, että eikös se vedenkeitinkin ollut jo tiensä päässä. Tuumin, että juu, hidastunut on ja huolimatta kalkinpoistosta kestää ja kestää ja kestää ennen kuin vesi kiehahtaa.

Jo vain tuli uutta ilmettä kasvoille. Tomerasti rattia kääntämällä ajettiin  toiselle puolelle kaupunkia samaan kauppaan, josta oli mikron  muutama tunti aiemmin hankkinut. Vedenkeittimeksi tuli valituksi kanarialinnun keltainen, kieltämättä marraskuun pimeyttä lieventävä hankinta.
Kassalla sitten huomasi vielä yhden välttämättömyyden.
-Näitä taas tarvitaan, tuumi ja asetteli kassalinjalle kynttiläpakkauksen

 
-Kauniit ovatkin ja turvalliset. Ei tule myöskään nokea, huomasi lisäperustella, kun kassalla moista pakkausta ihmetelin.
 
- Niin ja toimii kaukosäätimellä.


Eihän tuohon voi mitään todeta kuin olla vaan. Ni.
 
Tositteeksi toiminnasta yritän liittää tähän  livenä esityksen, että miten kynttilät toimivat.
 
 
 
Omassa näytössäni tuo  liikkuva kuva on todella liikkuva eli pyörii koko ajan. Ja "filmi" ei ala siitä kohtaa eikä lopu siihen kohtaan, jonka kuvasin.
Haittaakse? Jos joku osaa neuvoa, millä tavalla kamerasta otettu filmi saadaan järjellisen oloisena blogiin, otan neuvot vastaan. Kotitohtori ei sitä osaa.

PS.
Nämä ovat "aitoa vahaa" ja niistä lähtee mieto makeahko tuoksu, mikä ennusteeni mukaan noin kahden tunnin päästä aiheuttaa päänsärkyä.

6 kommenttia:

 1. No jo on! Toimivatko nämä kaukosäätimellä?

  VastaaPoista
 2. KYLLÄ, mukana on pakkauksessa ihan aito "remote control" kapula.

  VastaaPoista
 3. Vähän siihen tulokseen olen tullut, että kynttilöistä tulee päänsärkyä, oli ne millaisia hyvänsä: Kaupan peruskynttilät savuaa (pää särkee), led-kynttilät välkkyy (taas särkee) ja Partyliten laatukynttilät on niin järjettömän kalliita, että silloin pää vasta särkeekin :)

  VastaaPoista
 4. Ei oo todellista! Kaikkea sitä pitää keksiä! Ei taida saada nuita Puuilosta, joka on mieheni paratiisi, muuten olisi varmaan meilläkin miljoonas kaukosäädin :)

  VastaaPoista
 5. Hienot kynttilät! Oon kuullut että noita saa myös ajastimella, niin että kynttilät palavat kun tulet kotiin. Työkaverini kertoi, että hänellä on autossa (miehen hankkima) kaukosäädin, millä saa jouluvalot syttymään pihapuihin kun ajelee töistä pihatielle. Vihjaisepa Kotitohtorille...Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Uskomaton löytö! Haju (huom) ainut miinus. Mut käyhän noi ulkonakin...etenkin, ku on kaukkari, ei tartte ees palelluttaa itseensä siellä ulkona/ partsilla/ terassilla. Hitsi, miten kätevä tuote.

  VastaaPoista