Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Uuden aikakauden alku

Kotitohtori päätti, että minulle hankitaan oma tietokone. Blogittaminen ja muu some-elämä vie kuulema niin paljon koneaikaa, että Kotitohtorin työt kärsivät.
Nyt minulla on ihan uusi kone, Apple (siis  kaikki vähäisetkin taidot pitää opetella alusta uudessa järjestelmässä),  näyttö on miehiset 27 tuumaa (vie koko harrastetilani pöytätilan) ja vielä Ipad. Tänään oli oppitunti nro1: Opin avaamaan, kirjoittamaan Wordia, katsomaan emailit, löysin facebookille, löysin, blogiin jossa nyt opettelen valokuvan siirtoa.
Pankaa merkille kuvankäsittely.


                                                       Melkein Andy Warhol

Eli opin senkin, että tässä koneessa on ominaisuus, jolla voin kuvata itseäni istumassa koneen ääressä. Itse asiassa sen varsinainen tarkoitus on saada puhe/näköyhteys toiseen, joka istuu parahaillaan toisessa huoneessa uusi Ipad (minun) sylissään... Toistaiseksi (aikaa mennyt jo puolitoista tuntia) tuo ominaisuus on vielä etsinnässä ;)

Ipadilla on tarkoitus (minun) ensimmäisenä opetella, miten katsotaan Kaapo ostoksilla (2-vuotiaan suosikkiohjelma).

27-tuumaisella kuulema näkee elokuvatkin Areenalta  tarpeeksi isoina (tässä lienee selitys sille, miksi näytön koko on noin miehinen).

2 kommenttia:

  1. Onnea uusille vermeille!Kyllä sen käytönkin oppii kunhan jaksaa vähän perehtyä, luulisin....

    VastaaPoista
  2. Melkein luulen, että tarvitset onnea siihen opetteluun :) Tai sitten minä olen ainoa tumpelo noitten omppujen kanssa. Kännykästä olen jo löytänyt tuon näköpuhelin ominaisuuden ja osaan käyttää sitä peilinä, mutta iPadilla ei kyllä onnistu kuvien siirtäminen blogiin. Onneksi sain oman läppärin joululahjaksi, mutta Windows 8 käyttöjärjestelmä saa hiukset harmaantumaan. Hieno on tuo kuva!

    VastaaPoista