Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

20 000

Olen ihan ymmyrkäisenä - 20 000 kertaa on täällä käyty Mummon ihmetyksiä katsomassa. Siitä kiitos kävijöille. Monasti käyntinne ovat päivän parasta antia.

Parhaillaan opettelen uuden tietokoneen käyttöä.  Se täyttää koko askartelutilani pöydän - en voi askarrella!
Seuraava hankinta on kunnollinen ATK-pöytä. Ja se ei voi olla minun harrastehuoneessani.

27 tuumaa näyttötilaa. Ja Kaapon katsomista varten Ipad. Luulisi riittävän. 
Kun vaan näkisi ruudulle. Kaksiteholasit silmissä, niska kenossa - 
vähemmästäkin tulee paha ni-ha -tilanne päälle. Ergonomian irvikuva.

Kaikkea sitten oppii, kun  yrityksen ja erehdyksen kautta tajuaa, että  tulee omalla näytöllään kuvatuksi. Tässä somasti Kotitohtorin kanssa uutta oppimassa. Tein sitten ihan vanhingossa allaolevasta "Andy Warhollin".

Huomenna taas yritellään. Suurin ongelma tänään on ollut, että joka kerta kun tällä koneella yritän mennä harrasteblogiini en pääse sinne kirjoittamaan.  27 -tuuman ihmevärkki tunkee eteeni koko ajan Mummon Elämä on blogin tunnukset.  Repikää siitä huumoria. 
Minä lähden katsomaan TV:tä.

1 kommentti:

  1. Se on blogin kirjoittamisessa juuri kivointa, että joku oikeasti käy lukemassa niitä juttuja :) Jotkut kävijät tietty eksyvät blogiin vahingossa. Vai mitä pitäisi tuumata siitä, että blogissani on käyty hakusanalla "lainaa20000€@hotmail.com" :) Hauskinta onkin kurkata silloin tällöin noita blogiin tuoneita hakusanoja.

    Läppäri on siitä kätevä kapine, että ei ole sidottu yhteen paikkaan. Voi mukavasti pötkötellä sängyssä ja asetella konetta vatsan ja tyynyjen päälle :) Minä lakkasin yrittämästä päästä pöydän ääreen, kun sen valtasivat lapset. Ja sen varsinaisen työpöytäni on vallanneet ompelukoneet (joita en tosin ole vähään aikaan käyttänyt).

    VastaaPoista