Sivut

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vaadin standardointia

Että rasittaa. Miksi kaupassa käydessä on aika usein niin, että omien kolikoiden joukosta ei löydy juuri sen kaupan kärryjen lukkoihin soveliasta kolikkoa?


Olen törmännyt siihen, että kuvassa mallina olevat (vaikka juuri niitä olisi kukkarossa) kolikot EIVÄT sovikaan - kuka näitä oikein miettii ja missä ?
Että tämmönen aamu.

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä. On olemassa jotain lätkiä, joiden pitäisi ainakin teoriassa käydä jokaiseen ostoskärrimalliin. Järkevillä ihmisillä on vissiin sellaisia, eli minulla ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkevillä onkin, minullakaan ei ole. Mangun kassalta usein sellaisen. Ja lupaan viedä takaisin, kun ostosreissu on tehty. Kerran veinkin. Cittarin kärryyn menee muuten 5 senttinen, vaikka kuvassa onkin 1e ja 50c kuvat. Salessa ei mene.

   Poista
 2. Mummo kirjoittaa nyt ihan täyttä asiaa. Olen ihan samaa miettinyt, kun aina on se vääränkokoinen kolikko taskussa. Silloin harvoin, kun siellä jotain sattuu olemaan.

  Joku muukin standardointia vaativa juttu mulla oli just tässä hiljattain mielessä. Oli muka joku ihan ehdottoman tärkeä, mutta nyt justa vaan en muista mikä :)

  VastaaPoista
 3. Mutta miettikää, miksi tällainen kolikkojärjestelmä tuli ostoskärryihin? Siis pölliikö näitä joku? Jos, niin mihin tarkoitukseen ja miksi ihmeessä? Satunnaiset ilkivallanteot ymmärrän (tai en ymmärrä, mutta...), mutta muuten en kyllä. Ostoskärryt vapaiksi!!!

  VastaaPoista