Sivut

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Yksi vaihe takana...

Pitää myöntää, että rakennusluvan saaminen 25 neliön vierasmökille on  luultua juhlavampi suoritus. Rajanaapurien kuuleminen (lue: Selvitys rakennuslupahakemuksen vireilletulon ilmoittaminen naapureille - lomake) on   oleellinen osa tätä paperinpyöritystä.
 

Kuvat ovat hiukan sumeat, mutta siitä viis. En tämmöistäkään osannut kuvitella, että vanhan huussin paikalle kun pystytämme uuden hiukan vanhaa suuremman, alkaa iso pyöritys.
Sitten metsästetään 4 rajanaapuria ja odotellaan, että a) jostakin löytävät oman kiinteistön/tilan numerot ja osoitteet ja b) että sitten päästään päin yhteen, jotta saadaan nimmarit. Osa rajanapureista nimittäin sitä ikäluokkaa, että eivät edes omista tietokonetta, jolla homman  voisi hoitaa pdf:nä...

Entäs sitten kaavan sallimat neliöt:  minulla kun oli tarve saada aikaan 1,2*1,8 metrin kokoinen tuulikaappi/eteinen, jota en halunnut lohkaista huonetilasta, vaan pätkäisin sen terassista... Johan tuli ylitystä, joka pitää käsitellä kunnan koneistossa (ylitys siis n 2 neliötä). - Kuka  voi pitää järkevänä vierasmajaa, jossa ei ole tuulikaappia ja siinä vaatenaulakkoa / tilaa kengille ja saappaille?

Onneksi on harrastus, josta tulee hyvä mieli.
 - olen ollut ahkerana ;)
Ja loppujen lopuksi, onko tässä nyt sitten niin hätä minnekään ja minkään kanssa?
Tätä korttia ja paria muutakin myy ja markkinoi Suomen MS-hoitajat ry,
jonka toiminnassa olen mukana
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti