Kahtena aamuna tämmöinen annos.
Sillä jaksoi pitkälle päivään, ja kun huikopala (lounas) sitten hankittiin se näytti tältä:
Fish and Ships - well done.
Vihreää o n - o n. Noin 0,7 dl purkki täynnä hernemuhennosta (keitettyä) ja toinen annos majoneesia. Niihin dipataan kaikkea mitä lautasella näkyy.
Well eatenMinä kuorin oman annokseni kalan ympärillä olevan muna/jauho/rasvasuojuksen pois. Kotiprofessori piti sitä annoksensa parhaimpana osana.
Tate Britain hireno portaikko
-Tässä maassa osataan antaa jaloille juomille oivat nimet, myhäili Kotiprofessori Tate Britainin kahviossa, kun oili katsottu kaikki Turnerit.
Osataan myös nimetä pubit ja ravintolat!
Tässä paikalla (ihan hotellimme lähellä, Euston Squarella) oli paikka, joka perusti olemassa olonssa kanalle. Kaikki oli kanasta ja sitä sai eri vahvuuksina Plain... Very Hot -akselilla. Annokset merkittiin pienin lipuin.
Very hot (v e r y b i g ):
Minun Cesar- salaattini oli aika Plain eli ihan vaan tavallinen väkevyys (rasvaa ei ollut säästetty).
Kaikki kulminoitui kuitenkin lentoasemalla. Kone oli myöhässä ja päätimme ravita itsemme hiukan kevyemmin.
Kotiprofessorin lämmin sardiinileipä tässä (muistaakseni tuo keltainen on puolikas sitruuna?):
Minä noukin listalta hampurilaisen, joka vaikutti mukiinmenevältä lentomatkan alla.Pöytään tuotaessa sain eteeni tarjottimen, jossa oli paperinen liina, jauhelihapihvi, sen päällä oli kaksi siivua suolakurkkua. Koko komeutta piti kasassa puolikas grillitikku. Vieressä oli lentokenttäravintolan terveellisin "side dish" : bataattia, lohkottuna ja valmistettuna kuten vain englantilainen voi, keitetty ensin kypsäksi, leivitetty, vielä sitten rasvassa keitetty.
Kuvassa osaksi syötynä - olin jo ehtinyt maistaa, ennen kuin tämän spektaakkelin älysin kuvata!
Kotona osui silmiin Hesarin ruokaliitteen asiaan liittyvä artikkeli hampurilaisen anatomiasta.
Terveisiä Lontooseen lentokentän baariin ;)
Aikas brittiläiseltä näyttää! Tuo lentokenttä"hampurilainen" on ihan omaa luokkaansa!
VastaaPoista